Üdvözöllek, Barbara vagyok, ismerj meg

Üdvözöllek, Barbara vagyok, ismerj meg

Az első munkahelyem a Magyar Lóverseny ügetőversenyeinek időmérőjében volt. Azóta sok minden történt. Tanítottam és tanultam, dolgoztam állami intézményben, multinál és a kkv szektorban is. Voltam alkalmazott és vagyok vállalkozó. Vezettem és vezettek. Sok oldaláról ismertem meg az emberi és munkahelyi létet. Eközben a sport és a kultúra folyamatosan éppúgy része volt az életemnek, mint a baráti beszélgetések és a szórakozás. Férjemmel közösen megéltük két gyerekünk (egy lány és egy fiú) felcseperedését és kamaszkorát, ami nem volt mindig egyszerű és egy kutya gazdivá válás is pár évvel ezelőtt bepottyant az életünkbe. A versenysportot szülőként egészen közelről tapasztalhattam meg rengeteg tanulságával együtt. Én kb. 25 éve kosárlabdázom egy baráti csapatban, mert nagyon szeretem a csapatmunkát (is). Azt mondják, hogy IQ-ban és EQ-ban nem szenvedek hiányt, Mensa HungarIQa tag vagyok és folyamatosan foglalkozom önismerettel, szupervízióba járok, hogy ha eljössz hozzám, a lehető legtöbbet adhassam Neked. Közgazdász, tanítói és szupervízor diplomám van, emellett mestercoach vagyok, teamcoach, sportcoach és munkavállalói szakértő. Van egy oldalam facebookon Mentál szösszenetek, illetve írtam cikkeket az Üzlet és pszichológiába és Coachszemle online lapba, valamint több szakértői megjelenésem volt a Nők lapjában és Fanny hetilapokban. Hiszek benne, hogy ha több elégedett ember lesz a világban, akkor a Föld egy még jobb hely lesz.

Eljuttatlak a célodhoz!

Én hiszek Benned és a változásban. Ha te is akarod és teszel érte, akkor hamarosan eléred azt, amiről most még csak álmodozol. Néhány hónap alatt azt veszed észre, hogy megvalósul az, amit célul tűztél ki és a változás még csak fájdalommal sem járt, mert abban a tempóban valósult meg, amire kész voltál. Nem, nem fogom megmondani, hogy mit tegyél, de segíteni foglak abban, hogy Te megtaláld magadban a megoldáshoz vezető válaszaidat. Mert felteszem  Neked azokat a kérdéseket amiket kell,- hogy ezek a válaszok megszülethessenek.

Mikor érdemes coach-hoz fordulnod?

Erdős-Tagányi Barbara

A munkánk alapja a bizalom és az elfogadás

Vagyis bízom benned és abban, hogy a beszélgetéseinkből megkapod azokat a válaszokat, amikre szükséged van, hogy elindulj a célod felé. Támogatlak abban, hogy felfedezd és tudatosítsd a benned rejlő erőforrásokat és bátorítalak, hogy használd is őket. Olyan kérdéseket, feladatokat teszek eléd, amik alapján nem csak megérted a helyzetedet, de más szögből is rálátsz. A válaszaiddal pedig nem hagylak egyedül, hanem azokat is a helyükre tesszük. Sokszor, amikor megérkezik egy válasz vagy egy aha-élmény, akkor az felemel, máskor megtorpanásra késztet, így azt bele kell illeszteni a világodba, megtalálni neki a megfelelő, előremozdító helyet. Én ott vagyok Veled. Elfogadom a tempót, amiben a változást meg tudod élni, de nem hagyom, hogy lassabban haladj, mint ahogy képes vagy rá. Mert Veled vagyok. Azt szeretném, hogy a lehető leggyorsabban – de annál nem gyorsabban – érd el a célodat és Veled szeretnék örülni, amikor ez megtörténik. Mert néha a sikert megélni még nehezebb, mint a nem-sikert vagy a kudarcot. Mindenkit azon a módon igyekszem támogatni, ami neki a legmegfelelőbb. Talán furcsa lehet, de nagy nevetések épp úgy előfordulnak, mint nagy sírások. Nincs ezzel gond, érző emberek vagyunk. És ha ráérzünk magunkra és a környezetünkre, akkor tudjuk a legjobb döntéseinket meghozni. Ehhez kell a külső, objektív, de támogató társ. Ha szeretnéd.

Etikai kódex

Készen állsz a változásra? Kezdjük el a közös munkát!

Mastermind

MASTERMIND

Üzleti közösség, tudásmegosztás, fejlődés

Coaching

COACHING

Foglalj időpontot díjmentes coaching konzultációra

Scroll to Top