Üdvözöllek, Barbara vagyok, ismerj meg

Üdvözöllek, Barbara vagyok, ismerj meg

Az első munkahelyem a Magyar Lóverseny ügetőversenyeinek időmérőjében volt. Azóta sok minden történt. Tanítottam és tanultam, dolgoztam állami intézményben, multinál és a kkv szektorban is. Kb. 15 évig alkalmazott  voltam, majd vállalkozó lettem, jelenleg az Ertag kft. ügyvezetője vagyok. Vezettem és vezettek. Sok oldaláról ismertem meg az emberi és munkahelyi létet. Eközben a sport és a kultúra folyamatosan éppúgy része volt az életemnek, mint a baráti beszélgetések és a szórakozás. Férjemmel közösen megéltük két gyerekünk (egy lány és egy fiú) felcseperedését és kamaszkorát, ami nem volt mindig egyszerű és egy kutya gazdivá válás is pár évvel ezelőtt bepottyant az életünkbe. A versenysportot szülőként egészen közelről tapasztalhattam meg rengeteg tanulságával együtt. Közel 25 éve kosárlabdázom, mert fontos számomra a csapatban való működés megélése. Azt mondják, hogy IQ-ban és EQ-ban nem szenvedek hiányt, Mensa HungarIQa tag vagyok és folyamatosan foglalkozom önismerettel, szupervízióba járok, hogy ha eljössz hozzám, a lehető legtöbbet adhassam Neked. Közgazdász, tanítói és szupervízor diplomám van, emellett mestercoach, teamcoach, sportcoach és munkavállalói elégedettség szakértő vagyok. A fejlődésemet fontosnak tartom és teszek is érte, mert így tudlak a leghatékonyabban támogatni. A mondás szerint: A változás állandó, a fejlődés opcionális. Én élek vele. Van egy oldalam facebookon Mentál szösszenetek, illetve írtam cikkeket az Üzlet és pszichológiába és Coachszemle online lapba, valamint több szakértői megjelenésem volt a Nők lapjában és Fanny hetilapokban. Hiszek benne, hogy ha több elégedett ember lesz a világban, akkor a Föld egy még jobb hely lesz.


Eljuttatlak a célodhoz!

Én hiszek Benned és a változásban. Ha te is akarod és teszel érte, akkor hamarosan eléred azt, amiről most még csak álmodozol. Néhány hónap alatt azt veszed észre, hogy megvalósul az, amit célul tűztél ki és a változás még csak fájdalommal sem járt, mert abban a tempóban valósult meg, amire kész voltál. Nem, nem fogom megmondani, hogy mit tegyél, de segíteni foglak abban, hogy Te megtaláld magadban a megoldáshoz vezető válaszaidat. Mert felteszem  Neked azokat a kérdéseket amiket kell,- hogy ezek a válaszok megszülethessenek.

Mikor érdemes coach-hoz fordulnod?

Erdős-Tagányi Barbara

A munkánk alapja a bizalom és az elfogadás

Vagyis bízom benned és abban, hogy a beszélgetéseinkből megkapod azokat a válaszokat, amikre szükséged van, hogy elindulj a célod felé. Támogatlak abban, hogy felfedezd és tudatosítsd a benned rejlő erőforrásokat és bátorítalak, hogy használd is őket. Olyan kérdéseket, feladatokat teszek eléd, amik alapján nem csak megérted a helyzetedet, de más szögből is rálátsz. A válaszaiddal pedig nem hagylak egyedül, hanem azokat is a helyükre tesszük. Sokszor, amikor megérkezik egy válasz vagy egy aha-élmény, akkor az felemel, máskor megtorpanásra késztet, így azt bele kell illeszteni a világodba, megtalálni neki a megfelelő, előremozdító helyet. Én ott vagyok Veled. Elfogadom a tempót, amiben a változást meg tudod élni, de nem hagyom, hogy lassabban haladj, mint ahogy képes vagy rá. Mert Veled vagyok. Azt szeretném, hogy a lehető leggyorsabban – de annál nem gyorsabban – érd el a célodat és Veled szeretnék örülni, amikor ez megtörténik. Mert néha a sikert megélni még nehezebb, mint a nem-sikert vagy a kudarcot. Mindenkit azon a módon igyekszem támogatni, ami neki a legmegfelelőbb. Talán furcsa lehet, de nagy nevetések épp úgy előfordulnak, mint nagy sírások. Nincs ezzel gond, érző emberek vagyunk. És ha ráérzünk magunkra és a környezetünkre, akkor tudjuk a legjobb döntéseinket meghozni. Ehhez kell a külső, objektív, de támogató társ. Ha szeretnéd.

Etikai kódex

Készen állsz a változásra? Kezdjük el a közös munkát!

Mastermind

MASTERMIND

Üzleti közösség, tudásmegosztás, fejlődés

Coaching

COACHING

Foglalj időpontot díjmentes coaching konzultációra

Scroll to Top