Business coaching - az üzleti élet kiemelkedő sikereiért

Az üzleti életben vezetőként és munkavállalóként sem könnyű megállni a helyünket. Nem csak azért, mert az elvárások sokszor magasan vannak – a saját elvárásunk magunkkal szemben és / vagy a környezet elvárásai – hanem, mert hatékonynak kell lennünk, időt, energiát és a környezetünkben lévő emberi kapcsolatokat kell menedzselnünk, valamint folyamatos döntéskényszerben vagyunk. Mindez sokszor nyomás és stressz alatt.

Business coaching - az üzleti élet kiemelkedő sikereiért

Az üzleti életben vezetőként és munkavállalóként sem könnyű megállni a helyünket. Nem csak azért, mert az elvárások sokszor magasan vannak – a saját elvárásunk magunkkal szemben és/vagy a környezet elvárásai – hanem, mert hatékonynak kell lennünk, időt, energiát és a környezetünkben lévő emberi kapcsolatokat kell menedzselnünk, valamint folyamatos döntéskényszerben vagyunk. Mindez sokszor nyomás és stressz alatt.

Abban tudlak támogatni, hogy ezeket az akadályokat sikerrel és optimális energiaráfordítással tudd venni, vagyis

Az  első konzultáció kb. 30 perc, kötelezettség nélküli és ingyenes.

Ezt követően egy alkalom kb. 90 perc.

Ahhoz, hogy érezd a változást általában 5-8 alkalomra van szükség.

A megbeszélt találkozóinkra mindig készülök és várlak! Amennyiben 24 órával előtte nem mondod le, kiszámlázom. Amennyiben én mondom le 24 órán belül, a következő alkalmad féláron lesz.

Scroll to Top